Friday, July 12, 2013

SOMMERLEIR - YOUTHPLANET PROGRAM 13 - 18ÅR






YouthPlanet - Fra mandag 15. juli til fredag 19. juli

Ungdom mellom 13 og 18 år

Hva skjer?
I tre av dagene kan du velge mellom dans, motorcross, wakeboard, vannski, golf, media/film, paintball og klatring. Aktivitetene har et begrenset antall, så meld deg på raskt om du ønsker å være med på en av disse. Du kan også melde deg på vanlig leir med diverse aktiviteter disse dagene. De to andre dagene brukes til teambuilding, felles aktiviteter, forberedelser av konsertkveld og lignende. På den måten samles også alle deltakerne seg!

Program
Opplegget på YouthPlanet er forskjellig ut fra hvilken aktivitet du velger når du melder deg på leiren. Det finnes likevel endel ting hele gjengen gjør sammen, og vi garanterer et godt fellesskap.
Ikke alle dager er like, men et dagsprogram ser omtrent slik ut:

Program:
Kl. 09:00 - 09:45: Frokost i leiren
Kl. 10:00 - 10:30: Gruppesamling.
Kl. 10:30 - 11:30: Felles samling i Stålhallen.
Kl. 11:30: Avreise til aktiviteter. Aktivitetene ligger ikke i Sarons Dal-området, så man fraktes med buss dit man skal. Man får servert lunsj på aktivitetsstedet.
Kl. 17:30: Middag i leiren.
Kl. 20:00: Kveldskonsert i Stålhallen.
Kl. 22:00: Opplegg i teltet foran møtehallen.

Praktisk informasjon

Bånd
Deltager får utlevert et bånd ved innsjekking. Dette viser at du har betalt og at man skal være på hele leiren. Båndet gir også adgang til matsal og sovesal.

Spesielle behov
Meld ifra til planetleder og gruppeleder den første dagen, dersom du har spesielle behov eller det må tas spesielle hensyn. Barn som trenger ekstra tilrettelegging i skole og barnehage vil også trenger ekstra oppfølging av foresatte under leiren.

Opplysninger som gjelder alle Planetene:
Elva som renner forbi Sarons Dal har farlige understrømmer, og dette må vi ta hensyn til. ALL BADING mens Planetene foregår er FORBUDT!!!! All bading i elva ellers må skje i følge med voksen og er på eget ansvar.

OBS
Foto
Vi kommer til å ta en del bilder underveis i aktivitetene som foregår. Vi ønsker å ha mulighet til å bruke bildene på vår nettside og i profilering av våre aktiviteter senere. Gi beskjed dersom du ønsker å reservere deg mot å være med på bilder som brukes i denne forbindelse.




post signature

0 comments:

Post a Comment